GLORIUS ÉTTEREM ÉS KÁVÉHÁZ

Kedves Vendégeink!

2020. március 17-től éttermünk 8:00-15:00 óráig tart nyitva!

Napi menünk 12:00-20:00-ig elvitelre rendelhető! Kérjük, telefonon szíveskedjenek jelezni a napi menü iránti igényt, így a várakozás elkerülhető! Továbbá kérjük Önöket, saját edényt az elvinni kívánt ételekhez ne hozzanak magukkal, azt éttermünk biztosítja, melyért külön díjat nem számolunk fel! Továbbá éttermünk mindazon kedves vendége részére, akik legalább 5 napra előre megrendelik egy héten minimum 2 fogással heti menünket, 20%-os kedvezményt biztosítunk a heti menü árából!
Előrendelések leadása: 06-62/511 064
Éttermünk továbbra is várja kedves vendégeit szeretettel!

A GLORIUS ÉTTEREM egyedi kínálata és impozáns enteriőrje a 20-as évek luxusát idézi meg. Ezt a korszakot az új, minőségi élmények keresése jellemezte.

Kiváló séfünket is ez a tökéletességre törekvő elhivatottság vezette, amikor gondos munkával megalkotta a Glorius Étterem különleges ízvilágát és egyedi étlapját. A simogató fényekkel kivilágított étteremben kellemes zene és a figyelmes kiszolgálás is biztosítja, hogy egy remek vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. A gasztronómiai remekművek mellett a Glorius borválasztéka teheti teljessé a kulináris élvezeteket. A Glorius kávéház a békeidők védjegyének számító, szinte elfeledett, egyszerre bohém és elegáns kávéházi hangulatot kelti életre.

A Glorius Étteremben tematikus esteket is szervezünk, illetve lehetőséget biztosítunk zártkörű rendezvényekre is.