GLORIUS ÉTTEREM ÉS KÁVÉHÁZ

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy a Glorius Étterem és Kávézó mind a beltéri részlegén, mind a kültéri teraszán újra szeretettel várja kedves vendégeit! 

NYITVATARTÁS:
Hétfő - Vasárnap: 7:00 - 22:00 óráig

Éttermünkben az á la carte étlap kínálat mellett, hétköznapokon kibővített napi ebéd menüvel várjuk kedves vendégeinket 11:00 - 14:00 óra között, helyszíni fogyasztással.
Továbbá külön ebéd menü rendelhető elvitelre. 

Napi menü rendelés és asztalfoglalás: 06-62/511 064, info@glorius.hu

Éttermünkben a biztonsági óvintézkedések maximális betartása mellett továbbra is színvonalas környezetben, különleges ízélményekkel és figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket! 

A GLORIUS ÉTTEREM egyedi kínálata és impozáns enteriőrje a 20-as évek luxusát idézi meg. Ezt a korszakot az új, minőségi élmények keresése jellemezte.

Kiváló séfünket is ez a tökéletességre törekvő elhivatottság vezette, amikor gondos munkával megalkotta a Glorius Étterem különleges ízvilágát és egyedi étlapját. A simogató fényekkel kivilágított étteremben kellemes zene és a figyelmes kiszolgálás is biztosítja, hogy egy remek vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. A gasztronómiai remekművek mellett a Glorius borválasztéka teheti teljessé a kulináris élvezeteket. A Glorius kávéház a békeidők védjegyének számító, szinte elfeledett, egyszerre bohém és elegáns kávéházi hangulatot kelti életre.

A Glorius Étteremben tematikus esteket is szervezünk, illetve lehetőséget biztosítunk zártkörű rendezvényekre is.