Grand Hotel Glorius Makó

Ajándékutalvány

Különleges meglepetés egy különleges személynek? A Glorius ajándékutalványokkal mi erről is gondoskodunk! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy szeretett családtagját Glorius élmény- vagy értékutalvánnyal!

Ajándékozzon egy mesés wellness pihenést a makói Grand Hotel Gloriusba és csaljon örömkönnyeket szerettei szemébe! Stílusos kikapcsolódás art deco ihlette szállodánkban, az építészeti műremek Hagymatikum Gyógyfürdő szomszédságában, különleges gasztronómiai kínálattal és kiváló wellness szolgáltatásokkal ötvözve.

Ajándékozni öröm! Tegye emlékezetessé a szeretett személy születésnapját, évfordulóját vagy egyéb jeles alkalmat, válogasson ajándékutalványaink közül. Az ajándékozott kényeztető, gondtalan pihenéséről mi gondoskodunk!

már 109 900 Ft-tól
Fürdők fürdője "hétköznap" ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív pihenést, lepje meg kedvesét, szeretteit, családtagjait egy páratlan utazási élménnyel! Ha Ön egy komplex ajándékutalványt keres, mely a szálloda teljeskörű szolgálatatásait tartalmazza, válassza a Fürdők fürdője ajándékutalványukat!
már 119 900 Ft-tól
Fürdők fürdője "hétvége" ajándékutalvány
Ajándéktipp ötletünk Önnek: négy csillagos kényeztető feltöltődés art deco ihlette szállodánkban 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdő belépővel hétvégi felhasználhatósággal!
már 40 000 Ft-tól
Ajándék szállásutalvány
Szeretné meglepni kedvesét, családtagját egy különleges élménnyel? Ajándékozza meg egy páratlan wellness hétvégével és egy feledhetetlen élménnyel a makói Grand Hotel Gloriusban****!
már 15 000 Ft-tól
Éttermi ajándékutalvány
Stílusos ajándék, egyedi ízélmények! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagjait egy különleges ebéddel vagy hangulatos gyertyafényes vacsorával a makói Glorius Étteremben!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek