Grand Hotel Glorius Makó

Ajándékutalvány

Őrületes Black FRIDAY hétvége 2023. november 17 - 19. között a Grand Hotel Gloriusban!  

Felejthetetlen élmények, stílusos wellness pihenés egy art deco ihlette csodálatos környezetben! Válassza kivételes élményutalványaink egyikét és pihenjen mesés makói szállodánkban! Ajándékötlet tippünk Önnek: négy csillagos kényeztető feltöltődés art deco ihlette elegáns környezetben 4 nap / 3 éjszakára vagy 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdő belépővel kihagyhatatlan áron! Szerezze be utalványaink egyikét egyedi áron kizárólag ezen a hétvégén vagy foglalja le egyes csomagajánlatainkat extra kedvezménnyel! A foglaláshoz használja a BLACK23 promóciós kódot!

Tervezze meg következő pihenését vagy ajándékozzon emlékezetes élményeket szeretteinek a közelgő ünnepek alkalmából!

már 99 900 Ft-tól
Exkluzív karácsonyi ajándékutalvány 2023
Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek Karácsonyra! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagját egy mesés makói pihenéssel a Grand Hotel Gloriusban! Kattintson a nem mindennapi Glorius élményekért!
már 109 900 Ft-tól
Fürdők fürdője ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív pihenést, lepje meg kedvesét, szeretteit, családtagjait egy páratlan utazási élménnyel! Ha Ön egy komplex ajándékutalványt keres, mely a szálloda teljeskörű szolgálatatásait tartalmazza, válassza a Fürdők fürdője ajándékutalványukat!
már 30 000 Ft-tól
Ajándék szállásutalvány
Szeretné meglepni kedvesét, családtagját egy különleges élménnyel? Ajándékozza meg egy páratlan wellness hétvégével és egy feledhetetlen élménnyel a makói Grand Hotel Gloriusban****!
már 10 000 Ft-tól
Éttermi ajándékutalvány
Stílusos ajándék, egyedi ízélmények! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagjait egy különleges ebéddel vagy hangulatos gyertyafényes vacsorával a makói Glorius Étteremben!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek