Grand Hotel Glorius Makó

Ajándékutalvány

Valami igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni Párját, Szüleit vagy más szeretett családtagját? Lepje meg egy felejthetetlen pihenéssel a makói Grand Hotel Gloriusban!

Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más jeles alkalomról a Glorius élményutalvánnyal biztos sikerre számíthat!

Válogasson értékutalványaink közül vagy válassza mindenki kedvencét, a Fürdő fürdője csomagot és mi gondoskodunk az ajándékozott gondtalan pihenéséről!

már 30 000 Ft-tól
Exkluzív szállásutalvány
Szeretné meglepni kedvesét, családtagját egy különleges élménnyel? Ajándékozza meg egy páratlan wellness hétvégével és egy feledhetetlen élménnyel a makói Grand Hotel Gloriusban****!
már 10 000 Ft-tól
Éttermi ajándékutalvány
Stílusos ajándék, egyedi ízélmények! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagjait egy különleges ebéddel vagy hangulatos gyertyafényes vacsorával a makói Glorius Étteremben!
már 89 900 Ft-tól
Fürdők fürdője ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív pihenést, lepje meg kedvesét, szeretteit, családtagjait egy páratlan utazási élménnyel! Ha Ön egy komplex ajándékutalványt keres, mely a szálloda teljeskörű szolgálatatásait tartalmazza, válassza a Fürdők fürdője ajándékutalványukat!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek