Grand Hotel Glorius Makó

Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Varbanov Ildikó
  2024. 06. 20. 14:12 (Dabas)
  Nagyobb létszámmal érkeztünk a szállodába. Minden ott dolgozó kedves és mosolygós volt egész idő alatt. Minden apró dologra odafigyeltek a kényelmünk érdekében. A szobák tiszták, az ágyak kitűnőek, az étkezésnél a kiszolgálás gyors, pörgős volt. Ízletesen főznek. Közel van a Hagymatikum fürdőhöz, cukrászdához, Makó szívéhez.. Szívesen ajanlom pihenésre.
 • Már András
  2024. 05. 02. 17:41 (Környe)
  Nagyon jól éreztük magunkat,az ellátás kifogástalan,a személyzet kedves!A fürdő pedig gyönyörű!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
 • Horváth János István
  2023. 12. 20. 07:41 (Nemescsó)
  Remek öt napot töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. Az ételek finomak voltak. A Hagymatikum gyönyörű! Köszönjük az élményt!
 • Ratkovszki istván
  2023. 02. 06. 13:45 (Budapest)
  Két éjszakát töltöttünk e csodás kis szállodában. Az ételek nagyon finomak voltak, a szobák tiszták, az ágyak kényelmesek, minden igényt kielégítenek.

  A személyzet az első perctől kezdve (recepciós) az éttermi személyzetig maximálisan kiszolgálta a vendégeket. Olyan érzésünk volt, mint amikor Kanadában körülöttünk forgott a személyzet. Ez a szálloda és személyzete a vendégért van és nem a vendég van a szállodáért. Biztosan visszatérünk még ide. MINDENKINEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE.

 • Baranyi József
  2023. 01. 13. 17:04 (Pécs)
  Mi ma jöttünk haza,már nem először voltunk,és biztos,hogy nem is utoljára.Már jártunk szerte az országban jó pár szállodában,de ilyen magas színvonalon egyik sem volt.Itt minden tökéletes,kedvesek,a szoba is hibátlan,az ételek kivállóak,a választék is,a wellnes fantasztikus,de ahogy olvasom mindenki ezen a véleményen van,és ennyi ember nem tévedhet.Ja és persze a fürdő közelsége is,ami szintén szuper,és kihagyhatatlan.

  További sok elégedett vendéget kívánunk,és hamarosan mi is visszajövünk!
 • László
  2022. 07. 04. 10:22 (Jászberény)
  Pár napja felejthetetlen napokat töltöttünk a szállodában és környékén. Tiszta, rendezett szobák, jó ellátás, kedves személyzet, mindenkinek csak ajánlani tudom.
 • Csontó Gyula
  2021. 10. 29. 13:45 (Dunakeszi)
  Páratlan élmény volt az ott töltött néhány nap. A szálloda személyzetének rendkívüli figyelmessége ,kedvessége. Az étkek és programok ,ajánlások színessége, igazan széppé varázsolta az eltöltött időt!

  Köszönjük.

  Mindenkinek jó szível ajánljuk.  Csontó család.
  Grand Hotel Glorius - Makó
  2022. 01. 07. 12:43
  Kedves Csontó család, Köszönjük kedves szavait. Örülünk, hogy szállodánk elnyerte tetszésüket, várjuk vissza Önöket sok szeretettel! Jakab-Bereczky Edit Tünde sales manager
 • Baloghné N. Erika
  2020. 08. 05. 13:40 (Mogyoród)
  Nagyon jó döntést hoztunk, amikor a Grand Hotel Glorius mellett döntöttünk! Már régóta áhítoztunk Makóra, de csak az idén júliusban jött el az ideje, hogy 6 nap 5 éjszakát lazíthattunk ebben a hangulatos, kedves kis városban és szállodában. Nagyon tetszett, hogy a hotelben, a fürdőben, az éttermekben, az üzletekben és még kerékpározás közben az utcán is!!! mindenki kedves, udvarias és mosolygós volt! Kevés helyen lehet ilyennel találkozni! Annyira jól éreztük magunkat, hogy augusztus végén a 4 unokánkkal is visszamegyünk egy pár napra ebbe a kedves kis városba - igaz akkor csak appartmanba -, de mi a párommal még biztosan többször leszünk a szálloda vendégei a későbbiekben! Nagyon jó emlékekkel jöttünk haza, melyhez nagy mértékben hozzájárultak a szálloda munkatársai! Azt kivánjuk, hogy örökké maradjon minden így!
 • Jakab Győző
  2019. 11. 14. 11:56 (Szeged)
  Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a profi kiszolgálást!
 • Németh Beáta, Görhöny Attila
  2018. 03. 06. 00:00
  Köszönjük a vendéglátást, pazar volt minden! Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk máskor is! :)
  Grand Hotel Glorius - Makó
  2019. 11. 12. 11:37
  Köszönjük a hozzászólást.

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek