Ebéd menü hétköznapokon (hétfőtől - péntekig)
- Két fogásos menü (leves és főétel vagy főétel és desszert): 2 490 Ft / fő
- Három fogásos menü (leves, főétel és desszert): 2 790 Ft / fő
Ebéd menüink fogyasztását hétköznapokon (hétfőtől - péntekig) 11:30 - 14:30 óra között biztosítjuk éttermünk beltéri egységében, illetve éttermünk teraszán, a rendelkezésre álló menük erejéig.
Az ebéd menüt elvitelre is meg lehet rendelni hétköznapokon (hétfőtől - péntekig) 8:00 - 14:00 óra között, a rendelkezésre álló menük erejéig.
Rendelésleadás telefonon: +36 62 511-064
Csomagolás: A csomagolóanyagot az ár tartalmazza. A megrendelt ételeket környezetbarát, komposztálható dobozba csomagoljuk. Ebéd rendelés esetén ételhordót kérjük ne hozzanak.
Fizetés személyes átvétel esetén:
- készpénz
- bankkártya
- OTP, MKB, K&H SZÉP kártya
Tekintse meg aktuális heti menünket az alábbi linkre kattintva.
Heti menü
Április 2. Kedd | |
---|---|
A menü | Sült répa krémleves répachips-szel |
B menü | Kapros-tejszínes csiberagu leves vajas galuskával |
C menü | Metélőhagymás juhtúróval töltött jércemell pankó morzsában, hercegnő burgonyával |
D menü | Sertéspörkölt pirított tarhonyával |
E menü | Kapros-juhtúróval töltött gombafejek rántva, rizibizivel |
F menü | Rizskoch baracklekvárral |
Április 3. Szerda | |
---|---|
A menü | Tejszínes gombakrémleves parmezán chips-szel |
B menü | Tárkonyos vadraguleves burgonya gombóccal |
C menü | Hortobágyi húsos palacsinta, párolt rizzsel |
D menü | Sertésszelet Holstein módra, fűszeres steak burgonyával |
E menü | Szezámmagos rántott zellerkarikák, zöldséges kuszkusszal |
F menü | Narancson baklava |
Április 4. Csütörtök | |
---|---|
A menü | Sült répa krémleves répachips-szel |
B menü | Portugál kelkáposzta leves |
C menü | Mandulás rántott csirkecombfilé, kukoricás rizzsel |
D menü | Szicíliai paradicsomos húsgombóc spagettivel |
E menü | Vega rakott burgonya füstölt sajttal |
F menü | Rizskoch baracklekvárral |
Április 5. Péntek | |
---|---|
A menü | Hideg görög gyümölcsleves tejszínnel |
B menü | Kapros-tejszínes csiberagu leves vajas galuskával |
C menü | Bakonyi csirkeragu, vajas galuskával |
D menü | Kapros juhtúróval töltött rántott sertéskaraj, baconos dollárburgonyával |
E menü | Pankó morzsás rántott sajt, párolt rizzsel és tartármártással |
F menü | Narancson baklava |
Heti menürendelés
rendelje meg gyorsan és egyszerűen az alábbi űrlap kitöltésével