Grand Hotel Glorius Makó

Grand Hotel Glorius Gyakori kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések

A szállodában készpénzes fizetésen túl az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: Visa, Maestro, Mastercard, OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya és MKB SZÉP Kártya.
Többféle lehetőség is adódik szállás foglalására. A honlap saját kalkulátorával testreszabott ajánlatot alakíthat ki. A 62/511-060-as telefonszámon, vagy az info@glorius.hu e-mail címen érdeklődhet egyedi igényeit illetően, de akár le is foglalhatja az ideális ajánlatot.
A Hagymatikum fürdőt és a szálloda épületét egy kis tér választja el egymástól, közvetlen összeköttetés nincs a két intézmény között, de a távolság mindössze 40 méter.
A szálloda második emeletén található wellness és fitnesz részlegben a kikapcsolódást lehetővé tévő, kellemes hangulatú pihenő rész mellett egy jakuzzi, egy infra szauna, egy finn szauna, valamint futógépek, szobabicikli és ellipszis tréner található. Wellness részlegünk zárható öltözőszekrényekkel és zuhanyzási lehetőséggel is szolgál. Igény esetén thai masszázst biztosítunk, előzetes vagy helyszíni időpont foglalással.
A szálloda minden szobája és közösségi tere nemdohányzó. Dohányozni az erkéllyel rendelkező szobák esetében az erkélyeken, a parkoló felőli bejáratnál, az első emeleti kisteraszon, valamint a tetőteraszon van lehetőség.
Éttermünk és kávéházunk reggel 7:00-10:00 óráig, valamint 12:00-22:00 óráig várja vendégeit. Szállóvendégeink számára a reggeli elfogyasztására 7:00-10:00 óráig, a vacsora elfogyasztására pedig 18:00-21:00 óráig van lehetőség.
Nem csak szállóvendégek számára!
A szálloda rendelkezik 5 felnőtt pótággyal, 5 gyermek pótággyal, 4 babaággyal és egyéb csecsemők számára fontos eszközökkel, mint például az etetőszékek az étteremben, kis kád stb. Az étteremhez tartozó mosdóban pólyázási lehetőség is segíti a kisgyermekes családokat.
A szállodától mindössze öt percnyi sétára található a Petőfi parkban kialakított speciális futópálya, amelyet kimondottan erre a célra építettek 2014 nyarán. A különböző évszakokban más-más sportolási lehetőség van, így télen idényszerű korcsolyapálya, míg a nyári időszakban a Maros-parton található Kalandpart várja az érdeklődőket.
A szálloda rendelkezik egy 40 férőhelyes, kamerával megfigyelt, zárt parkolóval, amely kimondottan a szállóvendégek és az étterem és kávéház látogatóinak kényelmét szolgálja.
Szállodánk szobái és folyosói szőnyeggel borítottak, így sajnos nincs lehetőség kisállatot hozni.
A szobákat délután 15 órától lehet elfoglalni, a kijelentkezés reggel 10 óráig történik. Korábbi egyeztetés és foglaltság függvényében korábbi érkezésre, illetve késői távozásra is van lehetőség.
Szállodánkban a következő időszakok számítanak kiemeltnek 2022-2023-ban:
  • 2022. Október 22 - November 01. Őszi szünet
  • 2022. December 20 - 2023. január 06. Karácsony és Szilveszter
  • 2023. Április 05 - 11. Tavaszi szünet & Húsvét
  • 2023. Április 28 - Május 01. Május 1-ei hosszú hétvége
  • 2023. Május 26 - 29. Pünkösd
  • 2023. Szeptember 8 - 10. Hagymafesztivál
  • 2023. Október 20 - 23. Október 23-ai hosszú hétvége
  • 2023. December 20 - 2024. Január 08. Karácsony és Szilveszter
Fürdőköntöst több méretben is a recepción lehet igényelni kauciós díj ellenében.

A szobák elfoglalása és elhagyása:

Bejelentkezés: 15:00 órától
Kijelentkezés: 10:00 óráig
A korábbi szobaelfoglalásra és későbbi szobaelhagyásra foglaltságunk függvényében van lehetőség, mellyel kapcsolatban recepciós kollégáink állnak szíves rendelkezésére 6:00 - 22:00 óra között. 

Késői érkezés 22:00 óra után:

A hotel recepció 22:00 óráig elérhető. Amennyiben 22:00 óra után érkezne szállodánkba, kérjük, szíveskedjen azt előre jelezni részünkre. Ez esetben a szobakulcsot a bejárat melletti kulcsos szekrénybe készítjük be vendégeink részére, a nyitókódot biztonsági okokból sms-ben küldjük meg, ezért kérjük foglaláskor telefonszámot is szíveskedjen megadni. A nyitókód megadásával hozzáférhet a kulcskártyákhoz, mellyel a szálloda épületébe be tud lépni.  
Előzetes foglalás hiányában, 22:00 óra után kérjük hívja ügyeletes kollégánkat a bejárati ajtóra kifüggesztett telefonszámon. Köszönjük!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek