Grand Hotel Glorius Makó

Céges rendezvény

Céges rendezvény a Grand Hotel Gloriusban

A Hotel Glorius exkluzivitása és szolgáltatásai révén egyaránt tökéletes választás lehet céges rendezvények helyszíneként is.

Tegye különlegessé partnertalálkozóját, üzleti megbeszélését egy egyedi csapatépítő programmal szállodánk legfelső emeletén található panoráma teraszán, mely - amellett, hogy páratlan kilátást nyújt a városra és nevezetességeire – egyedi helyszínt biztosít a pezsgős koccintásra!

Szállodánk termeinek széleskörű választéka lehetővé teszi a különböző igényű céges rendezvények szervezését, lebonyolítását hozzáértő szakmai háttérrel, technikai feltételek biztosításával. A családias jellegű 10 és 60 fő közötti rendezvényekre klimatizált Konferenciatermünket, illetve 10 fős Tárgyaló termünket ajánljuk. A nagyobb létszámú rendezvények számára a külön épületben található klimatizált Vigadó termünk biztosítja a tökéletes helyszínt partnereink sikeres rendezvénye számára.

Technikai eszközök:

Hangosítás

Projektor

Vászon

Flipchart

Presenter

Mikroport

Mobil mikrofon

Asztali mikrofon

Tovább a rendezvénytermekhez


Kérjen ajánlatot rendezvényére

kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!

Figyelem! A Freemail, Citromail, Indamail és Yahoo ingyenes levelezőrendszerek korlátozottan képesek leveleinket fogadni, így egyéb (pl. gmail-es) e-mail címet célszerű itt is megadni. Az űrlap beküldését követően visszajelzéseinket a Beérkező/Promóciók/SPAM mappában is érdemes ellenőrizni!

Rendezvény adatok

Kérjük, adja meg, melyik szobatípusból hány darabot szeretne foglalni!

Cégadatok

Egyéb Kérések

Glorius élmények és akciós ajánlatok

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek