Grand Hotel Glorius Makó

A hotel története

Makó egy nyugodt, hangulatos város, mely alkalmanként izgalmas, élettel teli, pezsgő programokkal várja az ide érkezőket. A város szívétől nem messze mintha egy másik világba csöppennénk, a Lombkorona sétány természetközelisége és a Maros Kalandpart izgalmas élményelemei változatos kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A Maros-parti túraösvényen haladva a vadregényes maros-parti táj szépsége tárul a szemünk elé.

A városnak gazdag múltja van, melyet többek közt az építészeti remekművei is őriznek. A Hotel Glorius épülete a város egyik ékessége, egy nagyszerű korszak alkotása.

Közel 100 éves épület

Az épületet a Megyei Takarékpénztár számára emelték, a homlokzati domborművön látható két női alak és az amphora tradicionális banki jelkép, amely őrzi a régmúlt emlékét. Makó az 1860-as évektől óriási fejlődésnek indult, virágzó, gazdag város volt azokban az időkben, lakói, kereskedők, gazdák az Alföld ékszerdobozává tették. Ennek emlékét hordozza még ma is több emblematikus épület.

Az élet persze sokat változott Makón, de a szépség és azok az alapértékek, amelyeket a szállodai design kialakításával, a szolgáltatásainkkal és az ezek mögött álló szellemiséggel közvetíteni kívánunk, maradandók. Meggyőződésünk, hogy a legjobb dolog, ami ezzel a páratlan épülettel történhetett, hogy Hotel Gloriusként született újjá.

Glorius élmények és akciós ajánlatok

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek