Grand Hotel Glorius Makó

Szolgáltatások A-Z

Szállodánkban biztosítjuk a mozgáskorlátozott vendégeink zavartalan pihenését is. A 3. emeleten található 2, mozgássérült vendégeink számára kialakított szoba, küszöb nélküli ajtókkal és előírás szerint speciális felszerelésű fürdőszobával, biztonsági kialakítással.

Az alap kényelmi elemek mellett speciális igényeknek megfelelő berendezéssel és kialakítással várjuk mozgásukban korlátozott vendégeinket is:

  • tágas fürdőszoba
  • az ágy mellett és a fürdőszobában vészjelző berendezés
  • kapaszkodók a fürdőszobában
  • a bejárathoz közeli kijelölt parkolóhely
  • alacsonyabbra szerelt villanykapcsolók

Szobáink kényelmes és akadálymentes közlekedését lift és a jelenkor elvárásainak megfelelően fotocellás bejárati ajtók, akadálymentesített útvonalak segítik. Az érintőkártyával nyíló szobaajtók, csúszásmentesített felületek szintén vendégeink legmagasabb szintű kényelmét szolgálják. Ezen szobatípusunk elérhetőségéről kérem érdeklődni szíveskedjék!

A látássérültek tájékozódását is segítik az akadálymentesített útvonalak, a lifteknél is megtalálható Braille írásos kiírások, illetve tapintható alaprajzaink az egyes emeleteken.

Az ágyneműk cseréje a 3. éjszakát követően történik a minimum 5 éjszakás foglalások esetében. Amennyiben naponta szeretne ágyneműcserét igényelni, kérjük, jelezze a recepción.

Szállodánk halljában található bár-kávéházunk naponta 07.00-22. 00 között várja vendégeinket.
A lobbyban cipőtisztítógép áll rendelkezésre, illetve a recepción igényelhető cipőtisztító szivacs.
Csomagmegőrzésre a csomagszobában van lehetőség, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk nem dohányzó, ezért kérjük, hogy Ön se gyújtson rá a szálloda belső tereiben és a szobákban! Felhívjuk figyelmét, hogy a dohányzás beindíthatja mind a tűzjelző-, mind a tűzoltó berendezést.
220 V/ 50 Hz. A fürdőszobában csak a borotva használatára alkalmas áramforrással rendelkezünk, minden más fogyasztóhoz kérjük, hogy a szobában lévő konnektorokat használja.
Maestro, Mastercard, Visa, SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)

Az előleg utalása OTP / MBH / K&H SZÉP kártyával is rendezhető az alábbiak szerint:

OTP és K&H SZÉP kártya esetén az internetes felületen van mód elindítani az előleg utalását, melyről kérjük az utalási bizonylatot elküldeni a részünkre.

Kérjük kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Lépjen be az adott bank SZÉP kártya oldalára
 2. Keresse meg az előlegfizetés menüpontot
 3. Keressen rá a szolgáltatóra: Grand Hotel Glorius Makó (6900 Makó, Csanád vezér tér 2.). K&H SZÉP kártya esetén a szálloda kereskedelmi azonosítójára keressen rá (84057063)
 4. A lépéseket követve indítsa el a tranzakciót. 

OTP SZÉP kártya: részletek »
K&H SZÉP kártya esetén: részletek »

MBH SZÉP kártya esetén az előlegfizetési igényt szállodánk tudja rögzíteni. Kérjük, szíveskedjen a kártyaszám alatti azonosítószámot és a kártyatulajdonos nevét megküldeni részünkre, hogy az előrefizetési igényt rögzíteni tudjuk. Ezután az általunk megadott előrefizetés azonosítóval tudja jóváhagyni az utalást az MBH felületén.
MBH SZÉP kártya esetén: részletek »

T
ovábbi kérdés esetén kérjük forduljon recepciónkhoz!

Kérje a recepció segítségét.
Elutazás napján 10.00 óráig áll a szoba rendelkezésére. Amennyiben tovább szeretne maradni, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
A Glorius Étterem a hét minden napján 07.00 és 22.00 óra között áll rendelkezésére (utolsó rendelés: 21.30). Várjuk megrendelését, melyet leadhat felszolgálóinknak, illetve a szobai telefonon keresztül. Az étlapot kérésre a szobába visszük.
Esernyőt a recepción tud igényelni.
Telefonos ébresztést kérhet a szállodai recepción.

Éttermünk és bár-kávéházunk 7:00-22:00 között van nyitva.

Vendégeinknek a svédasztalos reggeli elfogyasztására 7:00-10:00 között van lehetősége. Hétfőtől péntekig ebédmenüvel várjuk Önöket 11:30-14:00 óráig, a vacsorabüfénket 18:00 órakor nyitjuk és 21:00 óráig van lehetőség elfogyasztására.

A la carte étlapunkról minden nap 11:30-21.30 rendelhetnek.

Fénymásolásra, nyomtatásra a szállodai recepción van lehetőség.
A második szinten, a wellness részlegben található. Használata ingyenes, saját felelősségre vehető igénybe, a wellness részleg nyitvatartási idejében.
Fürdőköntöst több méretben is a recepción lehet igényelni kauciós díj ellenében.
Igény esetén, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Minden fürdőszobánk hajszárítóval felszerelt.

Szállodánkban nincs lehetőség kisállatok behozatalára, mivel a hotel szobái és folyosói szőnyeggel borítottak. Szíves megértésüket köszönjük!

A szálloda teljes területén ingyenesen elérhető. Kérje a recepció segítségét.
Felnőtt és gyermek kerékpárok állnak a vendégeink rendelkezésére, a kölcsönzéshez kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk tárgyaló, konferencia- és Vigadó termei ideális helyszínt kínálnak belföldi és nemzetközi konferenciák, szakmai találkozók, továbbképzések, kiállítások, termékbemutatók, bálok megrendezésére. Érdeklődés esetén értékesítő munkatársaink állnak rendelkezésére.
Kérésre az alábbi kozmetikai termékek állnak rendelkezésre: vattakorong, fogmosó készlet, borotválkozó készlet, sampon, tusfürdő, zuhanysapka, körömreszelő, fültisztító. Igény esetén kérjük forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, hogy kulcskártyáját a szálloda területén tartsa magánál.
Minden szoba egyedileg szabályozható klímaberendezéssel rendelkezik. A szobában található fali kezelő segítségével lehet változtatni a hőmérsékleten. Ha Ön ki akarja kapcsolni a szobai légkondicionálást, kérjük, hogy a kapcsolót állítsa „off” pozícióba. Amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, kérjük, hogy a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban. Működéssel kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, érdeklődjön a recepción.
Minden szobában található, többféle üdítő és szeszes italt tartalmaz. Feltöltése naponta történik, a fogyasztást a szobaszámlára terheljük.
Igény esetén kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz. A ruhazsákot a szekrényben találja.
Amennyiben szobájában műszaki problémát észlel, kérjük, értesítse a recepciót.
A szállodai recepción található.
A recepción tud igényelni.
A recepción van rá lehetőség térítés ellenében.
Az orvosi ügyeleti rendről érdeklődjön a recepción.
Térítés ellenében (1.000 Ft) a recepción igényelhető.
Amennyiben további párnára, vagy takaróra lenne szüksége, kérjük forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk zárt udvarában, díjtalanul vehető igénybe.
A szálloda rendelkezik egy 40 férőhelyes, kamerával megfigyelt, zárt parkolóval, amely kimondottan a szállóvendégek és az étterem és kávéház látogatóinak kényelmét szolgálja.
Aktuális programokról tájékozódjon a szálloda honlapján vagy érdeklődjön a recepción.
Tovább a programokhoz
A rádióprogramok a televízión keresztül hallgathatók.
A szálloda éttermében 07.00-10.00 óra között vehető igénybe. Kérésre az Ön reggelijét szobájában is elfogyaszthatja, szervíz díja 2.000 Ft/rendelés. Korai check out esetén reggeli csomagot tudunk biztosítani.
A szobában valamint a recepción is található széf díjmentesen vehető igénybe. A széfen kívül elhelyezett értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
A napi takarítást 09.00-16.00 óra között végezzük. Amennyiben Ön nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, kilincsre akasztható kártyát.
Szállodai szobában felejtett tárgy(ak) megtalálása esetén, vendégeinket a távozás napján, de legkésőbb 5 napon belül értesítjük és egyeztetünk a visszajuttatás módjáról. A szállodában talált gazdátlan tárgyakról a recepció nyilvántartást vezet és 3 hónapig őrzi meg azokat. A hotel szobában felejtett élelmiszer, gyógyszer, egyéb romlandó dolog megsemmisítésre kerül.
A szálloda recepcióján rendelhető.
Belső kommunikációra alkalmas eszköz.
Az előre programozott csatornák listáját megtalálja a televízió mellett elhelyezett tájékoztatón.
A recepción tud igényelni adaptereket.
Személyenként egy törölköző és egy fürdőlepedő kerül bekészítésre. Cseréjére a napi takarításkor kerül sor, abban az esetben, ha a textília padlóra helyezésével jelzi ez irányú igényét. A wellness részleghez külön biztosítunk törölközőt, kérje a recepción.
A szobában található szekrényben találja, illetve a recepción is igényelhető.
A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.
A szálloda második szintjén található. Szállodánkban fitness terem, jakuzzi, szaunák, pihenő részleg segíti a felfrissülést és az ellazulást.

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek