Grand Hotel Glorius Makó

Szolgáltatások A-Z

Az ágyneműk cseréje a 3. éjszakát követően történik a minimum 5 éjszakás foglalások esetében. Amennyiben naponta szeretne ágyneműcserét igényelni, kérjük, jelezze a recepción.

Szállodánk halljában található bár-kávéházunk naponta 07.00-22. 00 között várja vendégeinket.
A lobbyban cipőtisztítógép áll rendelkezésre, illetve a recepción igényelhető cipőtisztító szivacs.
Csomagmegőrzésre a csomagszobában van lehetőség, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk nem dohányzó, ezért kérjük, hogy Ön se gyújtson rá a szálloda belső tereiben és a szobákban! Felhívjuk figyelmét, hogy a dohányzás beindíthatja mind a tűzjelző-, mind a tűzoltó berendezést.
220 V/ 50 Hz. A fürdőszobában csak a borotva használatára alkalmas áramforrással rendelkezünk, minden más fogyasztóhoz kérjük, hogy a szobában lévő konnektorokat használja.
Maestro, Mastercard, Visa, SZÉP kártya (OTP, K&H, MKB)

Az előleg utalása OTP / MBH / K&H SZÉP kártyával is rendezhető az alábbiak szerint:

OTP és K&H SZÉP kártya esetén az internetes felületen van mód elindítani az előleg utalását, melyről kérjük az utalási bizonylatot elküldeni a részünkre.

Kérjük kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Lépjen be az adott bank SZÉP kártya oldalára
 2. Keresse meg az előlegfizetés menüpontot
 3. Keressen rá a szolgáltatóra: Grand Hotel Glorius Makó (6900 Makó, Csanád vezér tér 2.). K&H SZÉP kártya esetén a szálloda kereskedelmi azonosítójára keressen rá (84057063)
 4. A lépéseket követve indítsa el a tranzakciót. 

OTP SZÉP kártya: részletek »
K&H SZÉP kártya esetén: részletek »

MBH SZÉP kártya esetén az előlegfizetési igényt szállodánk tudja rögzíteni. Kérjük, szíveskedjen a kártyaszám alatti azonosítószámot és a kártyatulajdonos nevét megküldeni részünkre, hogy az előrefizetési igényt rögzíteni tudjuk. Ezután az általunk megadott előrefizetés azonosítóval tudja jóváhagyni az utalást az MBH felületén.
MBH SZÉP kártya esetén: részletek »

T
ovábbi kérdés esetén kérjük forduljon recepciónkhoz!

Kérje a recepció segítségét.
Elutazás napján 10.00 óráig áll a szoba rendelkezésére. Amennyiben tovább szeretne maradni, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
A Glorius Étterem a hét minden napján 07.00 és 21.30 óra között áll rendelkezésére. Várjuk megrendelését, melyet leadhat felszolgálóinknak, illetve a szobai telefonon keresztül. Az étlapot kérésre a szobába visszük.
Esernyőt a recepción tud igényelni.
Telefonos ébresztést kérhet a szállodai recepción.

Éttermünk és bár-kávéházunk 7:00-22:00 között van nyitva.

Vendégeinknek a svédasztalos reggeli elfogyasztására 7:00-10:00 között van lehetősége. Hétfőtől péntekig ebédmenüvel várjuk Önöket.

11:30-14:00 óráig a vacsorabüfénket 18:00 órakor nyitjuk és 21:00 óráig van lehetőség elfogyasztására.

A la carte étlapunkról minden nap 11:30-21.30 rendelhetnek.

Fénymásolásra, nyomtatásra a szállodai recepción van lehetőség.
A második szinten, a wellness részlegben található. Használata ingyenes, saját felelősségre vehető igénybe, a wellness részleg nyitvatartási idejében.
Fürdőköntöst több méretben is a recepción lehet igényelni kauciós díj ellenében.
Igény esetén, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Minden fürdőszobánk hajszárítóval felszerelt.

Szállodánkban nincs lehetőség kisállatok behozatalára, mivel a hotel szobái és folyosói szőnyeggel borítottak. Szíves megértésüket köszönjük!

A szálloda teljes területén ingyenesen elérhető. Kérje a recepció segítségét.
Felnőtt és gyermek kerékpárok állnak a vendégeink rendelkezésére, a kölcsönzéshez kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk tárgyaló, konferencia- és Vigadó termei ideális helyszínt kínálnak belföldi és nemzetközi konferenciák, szakmai találkozók, továbbképzések, kiállítások, termékbemutatók, bálok megrendezésére. Érdeklődés esetén értékesítő munkatársaink állnak rendelkezésére.
Kérésre az alábbi kozmetikai termékek állnak rendelkezésre: vattakorong, fogmosó készlet, borotválkozó készlet, sampon, tusfürdő, zuhanysapka, körömreszelő, fültisztító. Igény esetén kérjük forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, hogy kulcskártyáját a szálloda területén tartsa magánál.
Minden szoba egyedileg szabályozható klímaberendezéssel rendelkezik. A szobában található fali kezelő segítségével lehet változtatni a hőmérsékleten. Ha Ön ki akarja kapcsolni a szobai légkondicionálást, kérjük, hogy a kapcsolót állítsa „off” pozícióba. Amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, kérjük, hogy a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban. Működéssel kapcsolatos kérdés esetén, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
Kérjük, érdeklődjön a recepción.
Minden szobában található, többféle üdítő és szeszes italt tartalmaz. Feltöltése naponta történik, a fogyasztást a szobaszámlára terheljük.
Igény esetén kérjük, forduljon a szobaasszonyhoz. A ruhazsákot a szekrényben találja.
Amennyiben szobájában műszaki problémát észlel, kérjük, értesítse a recepciót.
A szállodai recepción található.
A recepción tud igényelni.
A recepción van rá lehetőség térítés ellenében.
Az orvosi ügyeleti rendről érdeklődjön a recepción.
Térítés ellenében (1.000 Ft) a recepción igényelhető.
Amennyiben további párnára, vagy takaróra lenne szüksége, kérjük forduljon a recepcióhoz.
Szállodánk zárt udvarában, díjtalanul vehető igénybe.
A szálloda rendelkezik egy 40 férőhelyes, kamerával megfigyelt, zárt parkolóval, amely kimondottan a szállóvendégek és az étterem és kávéház látogatóinak kényelmét szolgálja.
Aktuális programokról tájékozódjon a szálloda honlapján vagy érdeklődjön a recepción.
Tovább a programokhoz
A rádióprogramok a televízión keresztül hallgathatók.
A szálloda éttermében 07.00-10.00 óra között vehető igénybe. Kérésre az Ön reggelijét szobájában is elfogyaszthatja, szervíz díja 2.000 Ft/rendelés. Korai check out esetén reggeli csomagot tudunk biztosítani.
A szobában valamint a recepción is található széf díjmentesen vehető igénybe. A széfen kívül elhelyezett értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
A napi takarítást 09.00-16.00 óra között végezzük. Amennyiben Ön nem kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, kilincsre akasztható kártyát.
Szállodai szobában felejtett tárgy(ak) megtalálása esetén, vendégeinket a távozás napján, de legkésőbb 5 napon belül értesítjük és egyeztetünk a visszajuttatás módjáról. A szállodában talált gazdátlan tárgyakról a recepció nyilvántartást vezet és 3 hónapig őrzi meg azokat. A hotel szobában felejtett élelmiszer, gyógyszer, egyéb romlandó dolog megsemmisítésre kerül.
A szálloda recepcióján rendelhető.
Belső kommunikációra alkalmas eszköz.
Az előre programozott csatornák listáját megtalálja a televízió mellett elhelyezett tájékoztatón.
A recepción tud igényelni adaptereket.
Személyenként egy törölköző és egy fürdőlepedő kerül bekészítésre. Cseréjére a napi takarításkor kerül sor, abban az esetben, ha a textília padlóra helyezésével jelzi ez irányú igényét. A wellness részleghez külön biztosítunk törölközőt, kérje a recepción.
A szobában található szekrényben találja, illetve a recepción is igényelhető.
A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.
A szálloda második szintjén található. Szállodánkban fitness terem, jakuzzi, szaunák, pihenő részleg segíti a felfrissülést és az ellazulást.

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek