Grand Hotel Glorius Makó

Rólunk

Art deco ihlette hotel

Egy mediterrán város szívében, az ország egyik legkülönlegesebb termálfürdője mellett

Grand Hotel Glorius

Amikor a Glorius Hotel megnyitotta kapuit, egy izgalmas saját világba engedett belépést. Az impozáns, történelmi épület a '20-as, '30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán.

A Hotel Glorius azonban nem csak a múltba révedésről szól: egy régi nagy korszak elevenedik meg modern minimalizmussal ötvözve. Ez adja a keretet kiemelkedő szolgáltatásainknak, melyek garantálják, hogy a pihenés és szórakozás élménye teljessé váljon.

Így jön létre a Glorius világa: az elegáns kávéház napsütötte teraszán, a fasor összeérő lombjainak boltíve alatt ráérősen kortyolgatni a Hotel borkínálatának remekeit, vagy megízlelni a kiváló séf alkotta gasztronómiai különlegességeket. Egy könnyű séta után feltöltődni az emeleti panoráma-szaunában, ahonnan pompás kilátás nyílik a Hagymatikum egyedülálló épületére.

Edzőterem, jakuzzi, pihenőszékek, vagy a Hagymatikum fürdő szolgáltatásai biztosíthatják még a test és szellem tökéletes felfrissülését.

A Glorius Hotelben az exkluzív környezet a vendégek kényelmét szolgáló praktikussággal társul. Így lehetséges, hogy elegancia és otthonosság nálunk szétválaszthatatlan egységet alkotnak. A szálloda minden vendég számára egyedülálló pihenési lehetőséget kínál. Az exkluzív enteriőr és a praktikus modern berendezés harmóniája a Glorius szobáinak védjegye. A 37 szoba mindegyike legalább 20 m2-es. 23 szobában franciaágy, 14 szobában twin ágyak várják a vendégeket. A 2 Deluxe sarokszoba különleges belső kialakításuk révén egyedi élményt kínálnak, míg a tetőtérben elhelyezkedő Romantique lakosztály meghittséget sugall. Az ágyak száma további pótágyakkal bővíthető.

Glorius élmények és akciós ajánlatok

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek
Summer Sale: Titkos ajánlat
Limitált ajánlat -20% kedvezménnyel