Grand Hotel Glorius Makó

Hagymatikum Gyógyfürdő

Az organikus építészet különleges példája

szállodánk szomszédságában, egy mediterrán hangulatú kisváros szívében

2024. MÁRCIUS 24-ÉN FELTÁRUL A MAKÓI MAKOVECZI ÁLOM

Legyen részese a csodának március 25-től a Hagymatikum fürdőben! Új, izgalmas, négy évszakos csúszdapark, Atlantisz világa és napozó terasz várja Önt a kibővített makoveczi álomban!

A teljes zöldfelület felújítása, a pihenőkert sétánnyal, a VR szemüveges élmények, valamint a kültéri sportolási lehetőségek még több okot adnak a látogatásra. A Zsolnay gyógyvizes ivókút, a gyógyvíz minősítésű termálkút és a hidegvizes kút mind-mind hozzájárulnak egészségének megőrzéséhez.

Élje át a fürdőzés legújabb dimenzióját!

Makó fő büszkesége a 2012 elején megnyitott, Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum termálfürdő. Számos medencével, wellness- és gyógyászati részleggel, kiterjedt szaunavilággal, gyermekvilággal, étteremmel, szépészeti részleggel és természetgyógyászati részleggel várja vendégeit.

A Hagymatikum egyedülálló belső tereivel és a műalkotásnak is tekinthető tetőszerkezetével az organikus építészet egyik magyarországi remekműve. A gyógyító hatású termálvíz miatt is érdemes ideutazni, de a különleges kültéri, és fedett medencék és a számos program is vonzó lehet azoknak, akik teljes testi-lelki feltöltődésre vágynak. 

A fürdő és a Hotel Glorius szoros együttműködésének köszönhetően a Glorius vendégei adott csomagfoglalás esetén térítésmentesen látogathatják a Hagymatikum Fürdőt.

A makói gyógyvíz alacsony sókoncentrációjú nátrium-hidrogénkarbonátos, enyhén sárgás színű gyógyvíz, literenként 1386 mg összes oldottásványianyag-tartalommal. Két kútja 41 és 62 Celsius fokos vizet ad. Többek között az ízületi és gerinckopásos betegségek, a lágyrészreumatizmus, az idült ízületi gyulladás, az ideggyulladás, az idegfájdalom, az idegbénulás valamint a sorvadt izmok kezelésére, gyógyítására ajánlják.

GYERMEKBIRODALOM

A legkisebbek – és szüleik – legnagyobb örömére, a Hagymatikum gyermekvilága az országban egyedülálló színvonalon, részleteiben a családbarát szemléletet követve került kialakításra. Az egész család kikapcsolódását szolgálja fürdő belső terében egy hamisítatlan sherwoodi hangulatú gyerekvilág, ahol szárazföldi és vízi játékelemeket, egy csúszdás és tocsogó medencét, valamint játszóházat egyaránt használhatnak. Hetente kétszer babaúszás órák keretében zajlik a babák és kisgyermekek vízhez szoktatása és játékos oktatása. A vendégek továbbá ingyenesen használhatják a beltéri sporteszközöket (biliárd, csocsó, asztalitenisz) és a kültéri sportpályákat (lábtenisz, strandröplabda, homokfoci, streetball) is.

SZAUNAVILÁG

A fürdő szaunavilága európai színvonalon, kilenc különböző szaunával várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Lehetőség van a hét minden napján, naponta akár többször is különleges szauna-szeánszokon részt venni, ahol képzett szauna-mesterek különböző legyezési technikákat alkalmaznak, mely szertartások hatására még több méreganyag képes távozni a szervezetből. A szaunázás ideje alatt merülő medence, jégkása adagoló, élményzuhany, valamint dézsás zuhany szolgálja a szaunázás teljes élményének megélését.

Aktuális szauna felöntések

NYITVATARTÁS:

 

Hétfő - Csütörtök: 9.00 - 20.00

Péntek - Szombat: 9.00 - 22.00

Vasárnap: 9.00 - 20.00

A tanuszoda pénztára hétköznap 06:00-kor nyit, hétvégén pedig zárva van.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@glorius.hu címen, illetve a recepción munkatársaink személyesen is rendelkezésére állnak.

Glorius élmények és akciós ajánlatok

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek