Főoldal » Programok »Lombkorona sétány

Lombkorona sétány

Ez a csaknem 200 méter hosszú sétány nevéhez híven valóban a fák lombkoronái közé vezet.

A levegőben elhelyezett, függőhíddal és pihenőkkel kialakított útvonalon a kilátótoronyig haladva megfigyelhetjük a helyi élővilág gazdagságát és megcsodálhatjuk az elénk táruló nem mindennapi panorámát. Az út végén a bátrabbak egy hosszú csőcsúszdán juthatnak vissza a földre.

Újszerű élményt jelent a fák koronáinak világát testközelből is megismerni. Minél feljebb jutunk a lombkorona felső szintjei felé, annál inkább megváltozik körülöttünk a világ, más élőlények, madarak jelennek meg. Még ugyanaz a fa is más arcát mutatja fentről, a magasban elterülő szellős, napfényes ágait szemlélve, mint alulról, a vastag törzse mellől feltekintve. Egy függőhíddal kezdődik az út, mely a Hagymateraszon át a Lombkorona sétányban folytatódik, majd az ügyességet is próbára tevő Dzsungel függőhíd után a kilátóból a bátrabbak egy óriáscsúszdán keresztül „érhetnek földet”.

Ha felkeltette érdeklődését a fenti program, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az címen, illetve a recepción munkatársaink személyesen is rendelkezésére állnak.

Nyitva tartás:
Áprilistól októberig látogatható, hétköznapokon 14:00-órától, hétvégén pedig 10:00 órától várja az érdeklődőket.
November 1-től a Lombkorona sétány csak szombat - vasárnapi napokon fogadja a kedves érdeklődőket!

Lombkorona sétány
  • 14.900 Ft / fő / éjtől
    Alföldi kiruccanás 2021

    Foglalás tovább
  • Mégtöbb ajánlat
    Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt!
    Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat! Gyors ajánlatkérés