EGY ART DECO IHLETTE HOTEL

EGY IZGALMAS MEDITERRÁN VÁROS SZÍVÉBEN, AZ ORSZÁG EGYIK LEGKÜLÖNLEGESEBB TERMÁLFÜRDŐJE MELLETT: EZ A HOTEL GLORIUS**** MAKÓ.

Amikor a Hotel Glorius Makó megnyitotta kapuit, egy izgalmas saját világba engedett belépést. Az impozáns, történelmi épület a '20-as, '30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán.

A Hotel Glorius azonban nem csak a múltba révedésről szól: egy régi nagy korszak elevenedik meg modern minimalizmussal ötvözve. Ez adja a keretet kiemelkedő szolgáltatásainknak, melyek garantálják, hogy a pihenés és szórakozás élménye teljessé váljon.

Így jön létre a Glorius világa: az elegáns kávéház napsütötte teraszán, a fasor összeérő lombjainak boltíve alatt ráérősen kortyolgatni a Hotel borkínálatának remekeit, vagy megízlelni a kiváló séf alkotta gasztronómiai különlegességeket. Egy könnyű séta után feltöltődni az emeleti panoráma-szaunában, ahonnan pompás kilátás nyílik a Hagymatikum egyedülálló épületére.

Edzőterem, masszázságyak, vagy a Hagymatikum fürdő szolgáltatásai biztosíthatják még a test és szellem tökéletes felfrissülését.

A Hotel Gloriusban az exkluzív környezet a vendégek kényelmét szolgáló praktikussággal társul. Így lehetséges, hogy elegancia és otthonosság nálunk szétválaszthatatlan egységet alkotnak.

MAKÓ

Makó egy nyugodt, hangulatos város, mely alkalmanként tud izgalmas, pezsgő is lenni. Például a szinte meditatív hangulatot árasztó Lombkorona sétányon haladva nem gondolnánk, hogy az izgalmas kalandpark, vagy a Maros vadregényes partja szinte csak egy lépésre van tőlünk.

A városnak gazdag múltja van, melyet többek közt az építészeti remekművei is őriznek.
A Hotel Glorius épülete a város egyik ékessége, egy nagyszerű korszak alkotása.

Közel 100 ÉVES ÉPÜLET
a Megyei TAKARÉKpénztár számára emelték, A HOMLOKZATi DOMBORMŰvön látható két női alak és az amphora tradicionális BANKI JELKÉP, AMELY ŐRZI A RÉGMÚLT EMLÉKÉT.

Makó az 1860-as évektől óriási fejlődésnek indult, virágzó, gazdag város volt azokban az időkben, lakói, kereskedők, gazdák az Alföld ékszerdobozává tették. Ennek emlékét hordozza még ma is több emblematikus épület.

Az élet persze sokat változott Makón, de a szépség és azok az alapértékek, amelyeket a Hotel designnal, a szolgáltatásainkkal és az ezek mögött álló szellemiséggel közvetíteni kívánunk, maradandók. Meggyőződésünk, hogy a legjobb dolog, ami ezzel az páratlan épülettel történhetett, hogy Hotel Gloriusként született újjá.

 • Kép címe
 • Kép címe
 • Kép címe
 • Kép címe
 • 22.900 Ft / fő / éjtől
  Grandiózus ünnepi hosszú hétvégék 2022!

  Foglalás tovább
 • 20.400 Ft / fő / éjtől
  Fürdők fürdője 2022

  Foglalás tovább
 • 17.900 Ft / fő / éjtől
  Pezsgő tavaszi wellness ajánlat

  Foglalás tovább
 • 17.900 Ft / fő / éjtől
  Félpanziós ajánlat 2022

  Foglalás tovább
 • 13.000 Ft / fő / éjtől
  Glorius ajánlat reggelivel 2022

  Foglalás tovább