Grand Hotel Glorius Makó

Karácsonyi tálak ajánlat

Karácsonyi ünnepi éttermi ajánlat:

Gőzerővel készülünk a karácsonyi ünnepekre, és a megszokott módon ismét egy páratlan ízvilágú karácsonyi ajánlattal kedveskedünk vendégeink részére! A klasszikus ünnepi fogások és sültes táljaink húsos és húsmentes verzióban idén is rendelhetőek! A Glorius ízeket Karácsonykor sem kell nélkülöznie! Bízza ránk az ünnepi készülődést, rendeljen éttermünk kivételes ajánlatai közül és élvezze a páratlan ízeket Karácsonykor is!

Glorius karácsonyi tálak ajánlat

Ételrendelés leadása: 2023.12.20-ig telefonon vagy e-mailben. A megrendelt tálakat december 24-én kiszállítjuk vagy elvitelre biztosítjuk, december 25 és 26-án csak elvitelre rendelhető. A kiszállítás Makón, Szegeden, Hódmezővásárhelyen és ezek 5 km-es vonzáskörzetében ingyenes, a minimum rendelési összeg Makón 5 000 Ft távolabbi címek esetén 10 000 Ft.

Rendelésleadás:

Minimum rendelés: Makón minimum 5 000 Ft értékű minimum rendelés esetén, távolabbi címek esetén minimum 10 000 Ft rendelése esetén vállaljuk a kiszállítást.

Csomagolás: A csomagolóanyagot az ár tartalmazza. A megrendelt ételeket környezetbarát, komposztálható dobozba csomagoljuk. Elvitelle törtébő rendelés esetén ételhordót kérjük ne hozzanak.

Fizetés kiszállításnál:

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek