Grand Hotel Glorius Makó

Hagymatikum Gyógyfürdő

Makó fő büszkesége a 2012 elején megnyitott, Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum termálfüdő. Számos medencével, wellness- és gyógyászati részleggel, kiterjedt szaunavilággal, gyermekvilággal, étteremmel, szépészeti részleggel és természetgyógyászati részleggel várja vendégeit.

A Hagymatikum egyedülálló belső tereivel és a műalkotásnak is tekinthető tetőszerkezetével az organikus építészet egyik magyarországi remekműve. A gyógyító hatású termálvíz miatt is érdemes ideutazni, de a különleges kültéri, és fedett medencék és a számos program is vonzó lehet azoknak, akik teljes testi-lelki feltöltődésre vágynak. A fürdő és a Hotel Glorius szoros együttműködésének köszönhetően a Glorius vendégei szabadon látogathatják a Hagymatikum Fürdőt (adott csomagfoglalás esetén).

2022. október 17-től az alábbi, módosított nyitva tartással várja az érdeklődöket a fürdő:

  • Hétfő - Csütörtök: 10.00 - 18.00
  • Péntek - Szombat: 10.00 - 20.00
  • Vasárnap: 10.00 - 18.00
  • Minden hónap első péntekén: 10.00 - 23.00

A szaunavilág, a gyermekvilág, a gyógyászati kezelések továbbra is rendelkezésre állnak, de korlátozott nyitvatartási időben.

Tanuszoda és a 33 méteres kültéri medence, illetve a Nyugibár bezár a télre, október 3-tól.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@glorius.hu címen, illetve a recepción munkatársaink személyesen is rendelkezésére állnak.

Vissza a Programok listához

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek