Grand Hotel Glorius Makó

Hagymatikum Gyógyfürdő

Makó fő büszkesége a 2012 elején megnyitott, Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum termálfürdő. Számos medencével, wellness- és gyógyászati részleggel, kiterjedt szaunavilággal, gyermekvilággal, étteremmel, szépészeti részleggel és természetgyógyászati részleggel várja vendégeit.

A Hagymatikum egyedülálló belső tereivel és a műalkotásnak is tekinthető tetőszerkezetével az organikus építészet egyik magyarországi remekműve. A gyógyító hatású termálvíz miatt is érdemes ideutazni, de a különleges kültéri, és fedett medencék és a számos program is vonzó lehet azoknak, akik teljes testi-lelki feltöltődésre vágynak. A fürdő és a Hotel Glorius szoros együttműködésének köszönhetően a Glorius vendégei adott csomagfoglalás esetén térítésmentesen látogathatják a Hagymatikum Fürdőt.

A makói gyógyvíz alacsony sókoncentrációjú nátrium-hidrogénkarbonátos, enyhén sárgás színű gyógyvíz, literenként 1386 mg összes oldottásványianyag-tartalommal. Két kútja 41 és 62 Celsius fokos vizet ad. Többek között az ízületi és gerinckopásos betegségek, a lágyrészreumatizmus, az idült ízületi gyulladás, az ideggyulladás az idegfájdalom, az idegbénulás valamint a sorvadt izmok kezelésére, gyógyítására ajánlják.

NYITVATARTÁS 2024. JANUÁR 2-TŐL:

  • Hétfő: 9.00 - 20.00
  • Péntek - Szombat: 9.00 - 22.00
  • Vasárnap: 9.00 - 20.00

*A tanuszoda pénztára hétköznap 06:00-kor nyit, hétvégén pedig zárva van.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@glorius.hu címen, illetve a recepción munkatársaink személyesen is rendelkezésére állnak.

Vissza a Programok listához

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek