Grand Hotel Glorius Makó

Értékutalványok

Ajándékot keres? Ha egy igazán egyedi és különleges élménnyel szeretné meglepni az Ön számára legkedvesebb személyt vagy szeretett családtagját ajándékozzon egy mesés wellness pihenést a makói Grand Hotel Gloriusba!

Karácsonyi ajándékötlet tippünk Önnek: négy csillagos kényeztető feltöltődés art deco ihlette szállodánkban 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdő belépővel kihagyhatatlan áron! Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek Karácsonyra, válassza a limitált számban elérhető karácsonyi ajándékutalványunkat!

Születésnap, évforduló, egyéb jeles alkalom? Válogasson ajándékutalványaink között és válasszon szolgáltatás csomagot vagy értékutalványt igény szerint, az ajándékozott kényeztető, gondtalan pihenéséről mi gondoskodunk!

már 30 000 Ft-tól
Ajándék szállásutalvány
Szeretné meglepni kedvesét, családtagját egy különleges élménnyel? Ajándékozza meg egy páratlan wellness hétvégével és egy feledhetetlen élménnyel a makói Grand Hotel Gloriusban****!
már 10 000 Ft-tól
Éttermi ajándékutalvány
Stílusos ajándék, egyedi ízélmények! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagjait egy különleges ebéddel vagy hangulatos gyertyafényes vacsorával a makói Glorius Étteremben!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek