Grand Hotel Glorius Makó

Értékutalványok

Ajándékot keres? Ha egy igazán egyedi és különleges élménnyel szeretné meglepni az Ön számára legkedvesebb személyt vagy szeretett családtagját, ajándékozzon egy mesés wellness pihenést a makói Grand Hotel Gloriusba!

Ajándékötlet tippünk Önnek: négy csillagos kényeztető feltöltődés art deco ihlette szállodánkban 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdő belépővel kihagyhatatlan áron! Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek, válassza a Fürdők Fürdője csomagajánlatunkat.

Születésnap, évforduló, egyéb jeles alkalom? Válogasson ajándékutalványaink között és válasszon szolgáltatás csomagot vagy értékutalványt igény szerint, az ajándékozott kényeztető, gondtalan pihenéséről mi gondoskodunk!

már 30 000 Ft-tól
Ajándék szállásutalvány
Szeretné meglepni kedvesét, családtagját egy különleges élménnyel? Ajándékozza meg egy páratlan wellness hétvégével és egy feledhetetlen élménnyel a makói Grand Hotel Gloriusban****!
már 10 000 Ft-tól
Éttermi ajándékutalvány
Stílusos ajándék, egyedi ízélmények! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagjait egy különleges ebéddel vagy hangulatos gyertyafényes vacsorával a makói Glorius Étteremben!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek