Grand Hotel Glorius Makó

Élményutalványok

Ajándékot keres? Ha egy igazán egyedi és különleges élménnyel szeretné meglepni az Ön számára legkedvesebb személyt vagy szeretett családtagját ajándékozzon egy mesés wellness pihenést a makói Grand Hotel Gloriusba!

Karácsonyi ajándékötlet tippünk Önnek: négy csillagos kényeztető feltöltődés art deco ihlette szállodánkban 3 nap / 2 éjszakára, 2 fő részére félpanziós ellátással és ajándék Hagymatikum Fürdő belépővel kihagyhatatlan áron! Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek Karácsonyra, válassza a limitált számban elérhető karácsonyi ajándékutalványunkat!

Születésnap, évforduló, egyéb jeles alkalom? Válogasson ajándékutalványaink között és válasszon szolgáltatás csomagot vagy értékutalványt igény szerint, az ajándékozott kényeztető, gondtalan pihenéséről mi gondoskodunk!

már 79 900 Ft-tól
Exkluzív karácsonyi ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív élményt és pihenést szeretteinek Karácsonyra! Lepje meg az Ön számára legkedvesebb személyt vagy családtagját egy mesés makói pihenéssel a Grand Hotel Gloriusban! Kattintson a nem mindennapi Glorius élményekért!
már 89 900 Ft-tól
Fürdők fürdője ajándékutalvány
Ajándékozzon exkluzív pihenést, lepje meg kedvesét, szeretteit, családtagjait egy páratlan utazási élménnyel! Ha Ön egy komplex ajándékutalványt keres, mely a szálloda teljeskörű szolgálatatásait tartalmazza, válassza a Fürdők fürdője ajándékutalványukat!

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek