Grand Hotel Glorius Makó

Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark, Ópusztaszer

Ebben a parkban az útvesztő fogalma valójában pozitív élményszerzéssel, önmagunk jobb megismerésével fonódik össze. A Csillagösvény Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában található, autóval, kerékpárral, busszal, vonattal is könnyen megközelíthető.

A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark csak természetes alapanyagokból épült fel. Az útvesztők, logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig.

Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá.

A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. A gyermekeket és a lélekben fiatalokat különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháborúpálya is várja.

Az újonnan épült nádfedeles jurta alakú szárazmalom ideális rendezvényhelyszín, amely iskolai, családi, baráti, céges rendezvények is tarthatók nyugodt környezetben, jó levegőn.

Nyitvatartás: keddtől vasárnapig reggel 9.00-től este 18.00 között.

Ha felkeltette érdeklődését a Csillagösvény Útvesztő ÖKO Élménypark, tekintse meg a www.csillagosveny.com honlapot, illetve felveheti velünk a kapcsolatot az info@glorius.hu címen, vagy a recepción munkatársaink személyesen állnak rendelkezésére.

Vissza a Programok listához

Ajándékozzon élményt

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Részletek